Teknamotor Skorpion 280 SDBG

Teknamotor Skorpion 280 SDBG
Teknamotor Skorpion 280 SDBG
Teknamotor Skorpion 280 SDBG
Teknamotor Skorpion 280 SDBG
Teknamotor Skorpion 280 SDBG
Teknamotor Skorpion 280 SDBG
 • Teknamotor Skorpion 280 SDBG
 • Teknamotor Skorpion 280 SDBG
 • Teknamotor Skorpion 280 SDBG
 • Teknamotor Skorpion 280 SDBG
 • Teknamotor Skorpion 280 SDBG
 • Teknamotor Skorpion 280 SDBG
 • Teknamotor Skorpion 280 SDBG

Detaliile anunțului

Tipul de anunț : Vânzări / Oferte
Marca : Teknamotor
Model : Skorpion 280 SDBG
Stare : noi
Comentarii :

SKORPION 280 SDBG este o alegere perfectă pentru firme şi persoane, care doresc să obţină materialul tocat cu o fracţie omogenă. Maşina de tocat lemn are o capacitate de prelucrare mare, fiind cu gabarite mici, cea ce permite utilizarea confortabilă a maşinii. Productivitate ridicată a maşinii este realizată prin utilizarea unui sistem de tăiere cu tambur şi motorul Lombardini LDW 1603 cu putere de 40,1 CP. Este un motor diesel cu trei cilindri, răcit cu lichid, protejat cu carcasa. În scopul de a menţine câteva ore în funcţionare continuă, pe maşina de tocat lemn, este instalat un rezervorul de combustibil de 40l.

La maşina de tocat lemn s-a aplicat un sistem de tragere a lemnului alcătuit dintr-o rolă dinţată de tragere şi presare a lemnului cu diametru de 280 mm încorporată în culisă şi o masă de încărcare pe şenilă dinţată cu lungime de 680 mm, care este precedată de o clapetă de încărcare pliată manual. Această soluţie permite încărcare mai uşoară a lemnului, cea ce facilitează munca operatorului şi creşte eficienţa. Rola şi şenila sunt acţionate de un sistem de motoare hidraulice împreună cu reductorul pompei hidraulice montate pe maşina de tocat lemn.

Spaţiu în gura de încărcare a lemnului, cu dimensiunile 265 mm lăţime şi 190 mm înălţime permite mărunţirea crengilor împreună cu lăstari (cu frunze şi ace la conifere), precum şi a lemnului rotund cu diametru până la 18 cm. Ca sistem de tăiere în construcţia maşinii de tocat a fost utilizat un sistem de trei cuţite de tăiere aşezate sectorial pe tambur şi un cuţit de sprijin. Utilizarea cuţitelor specializate de tăiere permite ascuţirea lor pe durata de utilizare din lungimea nominală chiar cu 20 mm, ceea ce prelungeşte durata de viata a cestora. Toate cuţitele sunt realizate din oţel special conceput pentru unelte, şi supus unui tratament termic profesional.

Pentru omogenitatea fracţiei materialului obţinut răspunde sita care este instalată de sub sistemul de tăiere a maşini de tocat. Materialul obţinut prin tocare este aruncate de ventilator printr-un burlan de evacuare rotit manual prin intermediu unui dispozitiv de rotire melcat cu unghi de 360° faţă de baza maşinii de tocat lemn.

Echipamentul standard al Scorpion-ului 280 SDBG are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Maşina de tocat lemn 280 SDBG este omologată. Construcţia maşinii de tocat lemn este fixată pe o osie cu un singur ax, echipat cu frână inerţială şi de staţionare precum şi cârlig de tractare pentru bolţ sferic sau mâner ochi de prindere. Maşina de tocat lemn sub forma unei remorci speciale permite o mutare rapidă din loc în loc.

Maşina de tocat lemn este echipată cu LED-uri moderne pentru iluminat de drum.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit direct la arderea în cazane, pentru producerea compostului, în scopuri decorative, precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete şi peleţi.

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) 3750 (4460)* x 1810 x 2300 (3100)* [mm]
Greutate 1620 [kg]
Diametrul crengii 180 [mm]
Numărul de cuţite 3 cuţite de tăiere + 1 de sprijin
Viteza de alimentare până la 22 [m/min]
Randament de tocare până la 10 [m3/h]
Lăţimea materialului tocat până la 25 mm depinde de material
Mod de alimentare masa de încărcare împreună cu şenilă dinţată de încărcare
Diametrul tamburului 420 [mm]
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) 265 x 190 [mm]
Sită 30x30 sau 50x50 [mm]

DATELE TECHNICE A MOTORULUI
Tipul motorului LOMBARDINI 1603
Capacitate cilindrică 1649 [cm3]
Puterea motorului 40,1 [CP]
Tipul de răcire lichid
Tipul de combustibil diesel
Capacitatea rezervorului de combustibil 40 [l]
Consumul maxim de combustibil 6 [l/h]
Pornirea electrică

()* – dimensiune în timpul de lucru

Echipament standard:
- Burlan de evacuare cu dispozitiv de rotire melcat 360°, deflector.
- Iluminatul de drum modern cu LED-uri.
- Roată de rezervă
- Sistem hidraulic propriu.
- Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

Polonia, Świętokrzyskie
                    Teknamotor

Teknamotor

Comerciant

Polonia, Świętokrzyskie

Membru de 10 ani și 1 lună


Dl. Tomasz Szczepaniak
Poloneză

Partenerii noștri

Transportați acest utilaj

Bune practici

Pentru a cumpăra și vinde fără griji, vă oferim câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă securizați tranzacțiile cu ocazia cumpărării sau vânzării de utilaje de ocazie.

Pentru mai multe informaţii

Tocătoare crengi Teknamotor cele mai populare