Teknamotor Skorpion 350 SDB

Teknamotor Skorpion 350 SDB
Teknamotor Skorpion 350 SDB
Teknamotor Skorpion 350 SDB
Teknamotor Skorpion 350 SDB
Teknamotor Skorpion 350 SDB
Teknamotor Skorpion 350 SDB
 • Teknamotor Skorpion 350 SDB
 • Teknamotor Skorpion 350 SDB
 • Teknamotor Skorpion 350 SDB
 • Teknamotor Skorpion 350 SDB
 • Teknamotor Skorpion 350 SDB
 • Teknamotor Skorpion 350 SDB
 • Teknamotor Skorpion 350 SDB

Detaliile anunțului

Tipul de anunț : Vânzări / Oferte
Marca : Teknamotor
Model : Skorpion 350 SDB
Stare : noi
Comentarii :

Maşina de tocat lemn Skorpion 350 SDB este o maşina mobilă de tocat lemn cu tambur mai avansată tehnologic, oferită pentru companiile de utilităţi şi drumuri, precum şi companiilor din branşa forestieră. Datorită potenţialului cu randament sporit (diametrul maxim a crengilor tocate este 25 mm) este eficace la mărunţirea trunchiurilor de copaci precum şi a crengilor răsfirate, spaţiul gurii de încărcare a maşinii de tocat lemn are dimensiunile 375 mm lăţime şi 340 mm înălţime.

La maşina de tocat lemn s-a aplicat un sistem de tragere a lemnului alcătuit dintr-o rolă dinţată de tragere şi presare a lemnului cu diametru de 380 mm încorporată în culisă şi o masă de încărcare pe şenilă dinţată cu lungime de 750 mm, care este precedată de o clapetă de încărcare pliată manual. Această soluţie permite încărcare mai uşoară a lemnului, cea ce facilitează munca operatorului şi creşte eficienţa. Rola şi şenila sunt acţionate de un sistem de motoare hidraulice împreună cu reductorul pompei hidraulice montate pe maşina de tocat lemn.

Sistemul sectorial de 2 cuţite de tăiere aşezate pe tambur (la o rotaţie a tamburului o tăiere completă) oferă o înaltă performanţă a maşinii de tocat lemn faţă de încărcarea sistemului de acţionare Sita cu orificii de 30x30 sau 50x50 mm care înveleşte tambur garantează producerea materialului tocat uniform în standardul G30 şi G50.

Materialul tocat de sub sită, cu transportor cu melc este transportate spre ventilatorul de evacuare de unde este evacuate afară prin burlanul de evacuare. Burlan de evacuare este montat pe dispozitiv de rotire cu ajutorul căruia puteţi direcţiona cu uşurinţă evacuarea materialului tocat cu unghi de 360°.

Sistemul de acţionare este un motor diesel cu patru cilindri, răcit cu lichid produs de firma Kohler sau Hatz, cu o putere de 75 CP şi cu carcasă montată. În scopul de a menţine câteva ore în funcţionare continuă, pe maşina de tocat lemn, este instalat un rezervor de combustibil de 60l.

Datorită cerinţelor utilizatorilor, maşina de tocat lemn a primit omologare europeană, care permite înmatricularea şi accesul maşinii în traficul rutier. Construcţia maşinii de tocat lemn este fixată pe o osie cu un singur ax, echipat cu frână inerţială şi de staţionare precum şi cârlig de tractare pentru bolţ sferic sau mâner ochi de prindere. Maşina de tocat lemn sub forma unei remorci speciale permite o mutare rapidă din loc în loc.

Maşina de tocat lemn este echipată cu LED-uri moderne pentru iluminat de drum.

Echipamentul standard al Scorpion-ului 350 SDB are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul tocat obţinut din deşeuri de lemn pot fi folosit ca material energetic pentru ardere, ca materie primă pentru producţia plăcilor de mobilier sau pentru o prelucrare ulterioară la mori cu ciocanele. Achiziţionare maşinii de tocat lemn Skorpion 350 SDB este o soluţie optimă pentru companii şi întreprinderi în curs de dezvoltare de afaceri în direcţia modernă şi ecologică.

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) 4250 (4860)* x 1990 x 2530 (3360)* [mm]
Greutate 2470 [kg]
Diametrul crengii trunchi până la 250 [mm]
Numărul de cuţite 2 cuţite de tăiere + 1 de sprijin [buc.]
Viteza de alimentare până la 21 [m/min]
Randament de tocare până la 16 [m3/h]
Lăţimea materialului tocat până la 28 mm depinde de material
Mod de alimentare masa de încărcare împreună cu şenilă dinţată de încărcare
Diametrul tamburului 520 [mm]
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) 375 x 340 [mm]
Lungimea şenilei masa 680 [mm]
Sită 30x30 sau 50 x 50 [mm]

DATELE TECHNICE A MOTORULUI
Tipul motorului KOHLER KDI2504TCR / HATZ 4H50TICD
Capacitate cilindrică 2482 / 1952 [cm3]
Puterea motorului 75 [CP]
Tipul de răcire lichid
Tipul de combustibil diesel
Capacitatea rezervorului de combustibil 60 [l]
Pornirea electrică

()* - Dimensiunea după extindere

Echipament standard:
- Burlan de evacuare cu dispozitiv de rotire melcat 360°, deflector.
- Iluminatul de drum modern cu LED-uri.
- Roată de rezervă
- Sistem hidraulic propriu.
- Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

Echipament opţional:
- Burlan de evacuare ridicat

Polonia, Świętokrzyskie
                    Teknamotor

Teknamotor

Comerciant

Polonia, Świętokrzyskie

Membru de 9 ani și 12 luni


Dl. Tomasz Szczepaniak
Poloneză

Partenerii noștri

Transportați acest utilaj

Bune practici

Pentru a cumpăra și vinde fără griji, vă oferim câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă securizați tranzacțiile cu ocazia cumpărării sau vânzării de utilaje de ocazie.

Pentru mai multe informaţii

Tocătoare crengi Teknamotor cele mai populare