Teknamotor Skorpion 350 RB

Teknamotor Skorpion 350 RB
Teknamotor Skorpion 350 RB
Teknamotor Skorpion 350 RB
Teknamotor Skorpion 350 RB
Teknamotor Skorpion 350 RB
 • Teknamotor Skorpion 350 RB
 • Teknamotor Skorpion 350 RB
 • Teknamotor Skorpion 350 RB
 • Teknamotor Skorpion 350 RB
 • Teknamotor Skorpion 350 RB
 • Teknamotor Skorpion 350 RB

Detaliile anunțului

Tipul de anunț : Vânzări / Oferte
Marca : Teknamotor
Model : Skorpion 350 RB
Stare : noi
Comentarii :

SKORPION 350 RB este o maşină de tocat lemn cu tambur care funcţionează în paralel cu un tractor agricol cu puterea de minim 100 CP (540 rot/min). Datorită dimensiunilor mari a materialului mărunţit cu diametru de până la 25 cm maşina de tocat lemn este destinată pentru încărcarea mecanică a deşeurilor de lemn cu ajutorul macaralei hidraulice, în varianta standard este echipată cu suport pentru fixarea macaralei. Spaţiul mare a gurii de încărcare a lemnului, cu dimensiunile de 375 x 340 mm permite mărunţirea crengilor răsfirate şi altor deşeuri de lemn voluminoase.

La maşina de tocat este montat sistemul de tragere a lemnului care constă dintr-o rolă cu diametru de 380 mm încorporată în culisă și o masă de încărcare cu un sistem de două şenile dințate cu lungime de750 mm şi 630 mm. Suprafaţa lungă şi lată a transportoarelor pe şenile asigură ușurință, eficacitatea și eficiența de încărcare a lemnului. Spațiul liber dintre transportoarele pe şenile serveşte pentru separarea impurităților, cum ar fi pietre mici, pământ, nisip, etc. prin ce se extinde durata de viață a cuţitelor. Sistemul cu şenilă facilitează munca operatorului maşinii şi garantează creşterea eficienţei.

O pompă hidraulică alimentează sistemul de tragere a lemnului, care este în echipamentul standard al maşinii de tocat lemn, rola şi şenila sunt acţionate de un sistem de motoare hidraulice cu reductori.

Maşina de tocat lemn standard are o reglare lină a vitezei de alimentare cu material pentru mărunţire în interval de la 5 până la 28 mm. Datorită acestei soluţii poate se fi obţinut material de dimensiuni mici care supuse prelucrării ulterioare la mori cu ciocănele pot fi folosite pentru producţie de brichete sau peleţi.

Utilizarea un sistem de 2 cuţite de tăiere aşezate sectorial pe tambur (o rotaţie a tamburului pentru o tăiere completă) oferă o înaltă performanţă a maşinii de tocat lemn la o putere relativ scăzută a tractorului. Utilizarea cuţitelor specializate de tăiere permite ascuţirea lor pe durata de utilizare din lungimea nominală chiar cu 20 mm, ceea ce prelungeşte durata de viaţă a cestora.

Asigurarea materialului tocat uniform este posibilă de realizat prin utilizarea sitei montate sub tamburul de tăiere. Materialul lemnos tocat de sub sită, cu transportor melcat este transportat de ventilatorul de evacuare şi cu ajutorul lui este evacuat prin burlan de evacuare.

Construcţia maşinii de tocat lemn este fixată pe o osie cu un singur ax, ce permite remorcarea maşinii pe toate tipurile de drumuri. Aplicare tipică a axului de rulare fără frână permite Skorpion-ului 350 RB o deplasare cu viteză de până la 25 km/h. Acesta poate fi, de asemenea, echipat cu axă de rulare cu arc de suspensie (până la 40 km/h) sau pneumatică (până la 80 km/h) – ambele axe au frână pneumatică.

Soluţie de poziţionare a mesei de încărcare sub unghiul de 90° în raport cu direcţia de mers permite transportul simultan al maşinii de tocat si a remorcii cu un tractor (maşina de tocat are cârlig automat de tractare).

Maşina de tocat lemn este echipată cu LED-uri pentru iluminat de drum.

Echipamentul standard al Skorpion-ului 350 RB are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul tocat obţinut din deşeuri de lemn pot fi folosit ca material energetic pentru ardere, ca materie primă pentru producţia plăcilor de mobilier sau pentru o prelucrare ulterioară la mori cu ciocanele.

Achiziţionare maşinii de tocat lemn Skorpion 350 RB este o soluţie optimă pentru companii şi întreprinderi în curs de dezvoltare de afaceri în direcţia modernă şi ecologică.

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) 4160 x 2350 (3010)* x 2960 (3970)* [mm]
Greutate 3400** fără macara hidraulică [kg]
Diametrul crengii [trunchi până la 250 [mm]
Numărul de cuţite 2 cuţite de tăiere + 1 de sprijin [buc.]
Viteza de alimentare până la 21 [m/min]
Randament de tocare până la 16 [m3/h]
Lăţimea materialului tocat până la 28 mm depinde de material [mm]
Mod de alimentare masa de încărcare împreună cu şenilă dinţată de încărcare
Diametrul tamburului 520 [mm]
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 375 x 340
Lungimea şenilei masa 750, clapetă 630 [mm]
Sită 30x30 lub 50x50 [mm]
Tipul de transmisie de la priză de forţă al tractorului
Puterea minimă a tractorului 100 [CP]

()* - Dimensiunea după extindere
()** - Greutatea depinde de echipamentul maşinii de tocat lemn.

Echipament standard:
- Axa de rulare până 25 km/h.
- Masă de încărcare pliată hidraulic(clapetă) cu şenilă de încărcare.
- Burlan de evacuare pliat hidraulic cu comandă automată a dispozitivului de rotire cu 240° şi deflector.
- Iluminatul de drum modern cu LED-uri.
- Priză de putere.
- Sistem hidraulic propriu.
- Picior hidraulic de sprijin, reglabil.
- Priza automată pentru tractare remorcă.
- Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.
- Comandă cu distribuitor hidraulic sau comanda cu Joystick.


Echipament opţional:
- Axă de rulare cu arc de suspensie (până la 40 km/h) sau pneumatică (până la 80 km/h) – ambele axe au frână pneumatică.
- Macara hidraulică.

                    Teknamotor

Teknamotor

Comerciant

Membru de 9 ani și 7 luni


Dl. Tomasz Szczepaniak
Poloneză -

Partenerii noștri

Transportați acest utilaj

Bune practici

Pentru a cumpăra și vinde fără griji, vă oferim câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă securizați tranzacțiile cu ocazia cumpărării sau vânzării de utilaje de ocazie.

Pentru mai multe informaţii

Tocătoare crengi Teknamotor cele mai populare