Întrebări frecvente

Veți găsi aici răspunsurile la întrebările dumneavoastră cele mai frecvente. Dacă aveți o nevoie specifică contacți-ne.

 • Dacă v-ați pierdut sau uitat parola, faceți clic pe linkul „Parolă uitată?” din rubrica contul meu 

  Indicați pur și simplu adresa dumneavoastră de e-mail (cea utilizată când v-ați deschis contul dumneavoastră Agriaffaires sau Machineryzone) pentru a reinițializa parola dumneavoastră

 • Durata apariției inițiale a unui anunț este de 8 săptămâni. Această durată poate fi diferită în funcție de rubrica în care se va publica anunțul. Pentru a afla durata exactă a apariției anunțului dvs. și pentru a reînnoi publicarea dacă este necesară, accesați-vă contul la rubrica „anunțurile mele” și activați durata apariției în funcție de nevoile dvs.

 • Trebuie să contactați direct vânzătorul, coordonatele sale complete sunt indicate în tab-ul „Contactați vânzătorul” din partea de jos a fiecărui anunț, sub caracteristicile echipamentului.

  Doar vânzătorul poate să vă dea informații despre echipamentul de vânzare, Agriaffaires și MachineryZone sunt intermediari și nu vânzătorii

  Dacă cumpărați în mod regulat echipamente de ocazie, vă recomandăm să vă creați un cont pentru a profita gratuit de toate serviciile oferite de Agriaffaires (salvarea anunțurilor dumneavoastră, alertă prin e-mail, etc).

 • Pentru a vă găsi utilajul pe Agriaffaires sau MachineryZone, puteți:

  - Fie să selectați o rubrică din meniul principal și să alegeți tipul de utilaj. Exemplu: Tractoare / tractor fructifer sau Excavatoare / Excavator pe şenile

  - Fie puteți efectua o căutare liberă folosind motorul de căutare 

  De asemenea, puteți crea o alertă de căutare și puteți primi o notificare prin e-mail în momentul în care pe site se publică un anunț care corespunde căutării dvs.

 • Pentru a vă plasa anunțurile pe site-ul Agriaffaires sau MachineryZone, este suficient să parcurgeți etapele făcând clic pe linkul „Publicați un anunț” din bara de navigare de sus.
  Dacă aveți deja un cont:  conectați-vă!
  Dacă nu aveți încă un cont, creați un cont din câteva clicuri și plasați anunțurile dvs. on-line.

 • Pentru a vă găsi utilajul pe Agriaffaires sau MachineryZone, puteți:

  - Fie să selectați o rubrică din meniul principal și să alegeți tipul de utilaj. Exemplu: Tractoare / tractor fructifer sau Excavatoare / Excavator pe şenile

  - Fie puteți efectua o căutare liberă folosind motorul de căutare 

  De asemenea, puteți crea o alertă de căutare și puteți primi o notificare prin e-mail în momentul în care pe site se publică un anunț care corespunde căutării dvs.

 • Doriți să vi se livreze utilajul? Lansați o solicitare și obțineți mai multe oferte datorită serviciului transport.
  Pentru acest lucru, faceți clic pe linkul „Serviciul transport” din anunț, lansați o cerere de ofertă la partenerii noștri și veți primi prin e-mail oferte adaptate solicitării dvs.
  Sunteți transportator, sunteți specializat în transportul de utilaje și doriți să fiți inscrisi pe lista transportatorilor pe site-ul nostru? Contactați-ne telefonic la +33 1 60 87 11 60 sau prin e-mail folosind formularul nostru de contact.

 • Ați găsit echipamentul căutat și nu mai doriți să primiți alerte prin e-mail? Conectându-vă pe contul dumneavoastră, puteți să ștergeți sau să modificați frecvența alertelor dumneavoastră. Conectați-vă

 • Agriaffaires și Machineyzone vă propun și servicii de transport și de finanțare, puteți să le accesați direct dintr-un anunț, făcând clic pe linkurile corespunzătoare.
  Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre ofertele și serviciile noastre 

 •  Anunțurile pe care le-ați salvat sunt stocate în „Anunțurile mele favorite”, din partea de sus a paginii. Veți putea să le regăsiți la o vizită ulterioară. Dacă anunțul nu mai este activ pe site, acesta va dispărea automat din selecția dumneavoastră.
  Atenție: dacă vă ștergeți cookie-urile de pe computerul dumneavoastră, veți pierde toate anunțurile dumneavoastră salvate.

 • Puteți să alegeți să nu vă publicați coordonatele pe anunțurile dumneavoastră (Numele, adresa și Nr. de telefon)
  Pentru aceasta, bifați opțiunea „ascunderea coordonatelor”, în momentul introducerii anunțului dumneavoastră. Vezi costul și detaliile acestui serviciu aici
  Pentru a vă contacta, cumpărătorii pot să utilizeze formularul de răspuns, pe care-l punem la dispoziția lor, în care coordonatele dumneavoastră nu sunt vizibile.

 • Căutați în mod activ un utilaj? Aveți posibilitatea de a vă salva căutarea și de a crea o alertă pentru a primi anunțurile noi direct prin e-mail.

  Această funcție poate fi accesată după crearea contului. După ce ați efectuat o căutare menționând criteriile dvs., puteți să o salvați și să creați o alertă. Faceți pur și simplu clic pe „Înregistrați căutarea mea sau creați o alertă” din meniul din stânga.

  Puteți alege frecvența de trimitere a alertelor: imediată, zilnică sau săptămânală. Puteți găsi toate alertele dvs. în contul dvs. în meniul „Căutările mele, alertele mele”, puteți modifica sau șterge o alertă în orice moment.

 • Dacă v-ați pierdut sau uitat parola, faceți clic pe linkul „Parolă uitată?” din rubrica contul meu 

  Indicați pur și simplu adresa dumneavoastră de e-mail (cea utilizată când v-ați deschis contul dumneavoastră Agriaffaires sau Machineryzone) pentru a reinițializa parola dumneavoastră

 • Înregistrarea este gratuită, simplă și rapidă.
  În calitate de utilizator înregistrat pe Agriaffaires sau MachineryZone, veți avea acces la spațiul dumneavoastră dedicat, pentru a configura alerte de căutare, a vă gestiona anunțurile și a urmări audiența și consultarea anunțurilor dumneavoastră pe site, etc.

  Conectați-vă
   

 • Dacă v-ați uitat sau pierdut parola, faceți clic pe linkul „Parolă uitată?” din rubrica contul meu
  Dacă problema persistă: Contactați-ne

 • E-mailul de validare vă permite să verificați dacă adresa de e-mail pe care ne-ați indicat-o este într-adevăr valabilă.
  Dacă nu ați primit acest e-mail, este posibil ca adresa introdusă la publicarea anunțului să fie greșită.
  În acest caz reveniți la spațiul de conectare și reintroduceți încă o dată adresa dumneavoastră de e-mail. 

 • În spațiul dumneavoastră dedicat „Contul meu” este posibil să modificați informațiile legate de contul dumneavoastră: coordonate, e-mail și parolă. Termenul de actualizare a datelor dumneavoastră este între 1 h și 48 h (zile lucrătoare)
  Din motive de securitate, anumite informații nu se pot modifica, în acest caz trebuie să contactați serviciul pentru clienți. 

 • Puteți să vă găsiți toate comenzile în curs, de pe contul dumneavoastră de client în rubrica comenzile mele.

  Atenție, pentru comenzile nevalidate, păstrăm istoricul dumneavoastră maximum 15 zile. 

 • Plata anunțului dumneavoastră se va efectua la sfârșitul introducerii datelor.
  Dispuneți de 3 mod(uri) de plată:
  - Cardul bancar (plată securizată), apariția anunțului dumneavoastră în maximum 24 de ore, zi lucrătoare
  - Virament (cheltuieli de procesare de 2 €), apariția anunțului dumneavoastră în maximum 24 h, zi lucrătoare, la primirea viramentului dumneavoastră
  - Cec (cheltuieli de procesare de 5 €), apariția anunțului dumneavoastră în maximum 24 h, zi lucrătoare, la primirea cecului dumneavoastră
  Factura dumneavoastră se întocmește la publicarea online a anunțului dumneavoastră. O veți primi prin e-mail și, astfel, puteți să o consultați pe contul dumneavoastră. 

 • Pentru a vă găsi facturile, conectați-vă pe contul dumneavoastră apoi accesați direct facturile dumneavoastră din meniul derulant
  Veți putea fie să vă consultați facturile, fie să le descărcați ca pdf. Facturile noastre sunt editate pe numele care figurează pe contul dumneavoastră de client, asigurați-vă că aceste informații sunt cele pe care le doriți să apară pe facturile dumneavoastră. 

 • Vă confruntați cu o problemă tehnică pe site, o problemă de afișare, o problemă de actualizare a informațiilor dumneavoastră:
  Mai întâi ar trebui să vă goliți memoria cache din browserul dumneavoastră. Dacă problema persistă: Contactați-ne

  Nu găsiți rubrica adecvată pentru echipamentul dumneavoastră, găsiți lista rubricilor aici
  sau contactați-ne, pentru a ne sugera o nouă rubrică. 

 • Contactați serviciul nostru pentru clienți la +33 (0)1 60 87 11 60
  Găsiți toate coordonatele noastre aici